U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@germano.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepings/Retourformulier

Voor het retourneren of ruilen van artikelen zijn instructies en een retourformulier in uw pakket bijgevoegd. Heeft u dit formulier niet ontvangen of bent u het kwijtgeraakt? Dan kunt u het formulier downloaden via deze link.

Ruilen:

Dit kan door het pakket zelf terug te brengen in onze winkel in Harderwijk of de ruiling aan te melden via webshop@germano.nl. Geef in de mail aan wat je bestelnummer is en welke maat je wilt ontvangen. Wij zullen deze maat dan reserveren.

Vervolgens stuur je het pakket inclusief bijgevoegd retourformulier terug naar het volgende adres:

Germano Menswear
Afdeling Retouren
Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

De retourkosten bij ruilen zijn voor de koper. Het toesturen van het nieuwe artikel vindt plaats als wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Wij adviseren je het bonnetje met de track&trace-code te bewaren tot wij de ontvangst van je retour hebben bevestigd.

Retourneren:

Dit kan door het pakket zelf terug te brengen in onze winkel in Harderwijk, of door het bijgevoegde retourformulier in te vullen. Vervolgens stuur je het pakket inclusief retourformulier terug naar het volgende adres:

Germano Menswear
Afdeling Retouren
Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

De retourkosten zijn voor de koper. Het vergoeden van het artikel vindt plaats binnen 2 weken nadat wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Wij adviseren je het bonnetje met de track&trace-code te bewaren tot wij de ontvangst van je retour hebben bevestigd.

Voorwaarden:

– Het verzendrisico is voor de koper. 
– Binnen 14 werkdagen na leverdatum. 
– De kleding is niet gedragen en/of gewassen. 
– Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren op de artikelen aanwezig. 
– Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. 
– De originele kaartjes en fabrikanten labels zijn nog bevestigd aan het artikel. 
– Het artikel zit in de originele verpakking. 
– Onvoldoende retourzendingen worden door ons niet aangenomen. 
– Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan 
  ons gemeld te worden. 
– Indien niet aan onze voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht  om de zending aan u terug te sturen.